לבסיס:
40 גרם קוואקר
4 כפות שייק וניל
100 מל חלב
לקרמל :
100 גרם תמרים ( מקולפים – אפשר לקנות בוואקום )
10 גרם חמאת בוטנים
3 כפות מים
לשוקולד:
20 גרם שוקולד
50 גרם פרומקס
מים בהדרגה
👩🍳👩🍳👩🍳
✨לבלנדר נכניס את חומרי הבסיס עד לבצק אחיד ודביק
נשטח על תבנית מרופדת בנייר אפיה
נכניס למקפיא
✨ בנתיים נכין את מחית הקרמל
גם אותה – הכל לתוך הבלנדר
( ראו בתמונות איך אני הכנתי את התמרים, אפשר לקנות קלופים בוואקום )
נוסיף שכבה אחידה מעל שכבת הבסיס ונחזיר למקפיא
✨השוקולד
נמיס את כל הרכיבים לגנאש אחיד וניצוק מעל יתר השכבות
נכניס את התבנית למקפיא ללילה שלם
נחתוך לחטיפים בגודל הרצוי
ובתאבוןןןן🫶🏽
ערכים בחלוקה ל-16 חטיפים
59 קלוריות
3.5 גרם חלבון
לחטיף 🔥🤎
0/5
(0 Reviews)